PT-pass och mycket mer med Malin Björk

Hem / NYHETER / PT-pass och mycket mer med Malin Björk
PT-pass och mycket mer med Malin Björk

Stresshantering och personlig utveckling

Har du fastnat i en ond cirkel av stress, negativa tankar och dålig självkänsla? Har du känslan av att vara på väg in i ”väggen” eller har du tidigare varit drabbad av utmattningssyndrom? Behöver du verktyg för att göra en förändring i ditt liv? Boka ett coachsamtal med vår stresshanteringskonsult Malin

Coachsamtal

Ett Coachsamtal hjälper dig att komma närmare din fulla potential. Står du inför en förändring och vill ha nycklar som tar dig vidare? Kanske vill du utmana dig själv men osäker på hur? Kanske vet du vad ditt mål är men finner inte vägen dit? Då kan ett coachsamtal hjälpa dig! Boka ett coachsamtal med Malin.Står du inför en förändring och vill ha nycklar som tar dig vidare? Kanske vill du utmana dig själv men osäker på hur? Kanske vet du vad ditt mål är men finner inte vägen dit? Då kan ett coachsamtal hjälpa dig! Boka ett coachsamtal med Malin.

Personlig träning

Målet för mig är att på kort och lång sikt öka din livskvalitet. Jag vill erbjuda dig rätt förutsättningar inom träning, hälsa och friskvård. Genom teori, praktiska övningar och dialog jobbar vi mot dina mål.

Priser:

Medlem

1 PT-tillfälle 500 kr

5 PT-tillfällen 2200 kr

10 PT-tillfällen 4200 kr

Icke medlem

1 PT-tillfälle 700 kr

5 PT-tillfällen 3000 kr

10 PT-tillfällen 6000 kr